torsdag 29 december 2011

Snabba vändningar!

Efter diverse utbrott samt ett och annat tjuvnyp så kom vi äntligen hemifrån. Jag bävade inför en timmes resa och lunchen samt julklappsshoppandet ihop med Farfar och Farmor B. Det hade jag inte behövt göra!

När alla väl satt i bilen så var allt frid och fröjd. Musiken flödade ur högtalarna, alla slappnade av och det småpratades lite. Alldeles underbart!

Efter att vi mött upp med Farfar och Farmor B inne på köpcentret valde barnen att käka på MAX, en ny erfarenhet för det (något) äldre paret vid bordet. (Tack så mycket för att ni bjöd på käket!!!) Förutom lite myror i brallorna på de två små barnen (efter en bra stund) så skötte sej barnen exemplariskt och åt duktigt! =)
Efter en timmes matintag så blev det lite shopping. Tonåringen fyndade en t-shirt och en tröja på Gina Tricot för pengarna hon fick av MiniBatman, moster och N i julklapp. Alla sex barnen fick välja varsin julklapp av Farfar och Farmor B. Tonåringen valde ett nagellack, Grabbarna Grus varsin BeyBlade, Lillan en fe-utstyrsel bestående av balettskor, kjol, diadem, trollspö och vingar och Lilleman plockade sej tre små bilar. Barnen säger tack, tack, tack igen! =)


Mamman hade tur och hittade en ny fodrad regnoverall till Lillen för en spottstyver och sen blev det inte mycket mer av dagen.

Efter att barnen överräckt julklapp till Farfar och Farmor B så gick turen ut till öa där de två stora barnen hoppade av för att stanna hos sina kompisar (sen födseln) över natten och sen vidare hem med de små som snällt höll sej vakna och ville hem för att öppna sina nya klappar.

Strax efter sju kom moster förbi och hämtade upp Sexåringen som ska tillbringa natten hos MiniBatman. Och efter kvällsfika och en snabb dusch av de minsta juvelerna kom de snällt i säng. Därefter blev det myspys för hela slanten med sjuåringen. Så skönt att få skämma bort bara honom en stund! =)

Nu ska jag göra ytterligare ett försök att sova i någorlunda tid... Kanske före midnatt om jag har tur! ;)

2 kommentarer:

BP sa...

En underbar Shannara dag med andra ord. Håller alla tummar att du kan somna i tid och sova HELA natten.

PS. Kan du få E att byta rosa till någon annan färg, tack;-) DS

Anonym sa...

Det var en underbar eftermiddag med barnbarnen på OBS Bergvik
Mat och presenter som banen gillade.
Tack för en trevliga avslutning på 2011 tillsamans
Hälsar Farfar och Farmor Britt