lördag 17 december 2011

Ser ni älgen?

Efter en sen kväll och en aningens märklig natt ringde klockan tidigt...

Lilleman fick plötsligt för sej igår att han inte ska använda blöja mer så han sprang på toaletten stup i kvarten och gjorde över med närapå en halv rulle toalettpapper utan att prestera något annat än en hög vattenförbrukning på grund av spolningar. Sen fortsatte han det annorlunda beteendet under natten då han först kröp upp i Mammans säng runt två och sen ångrade sej och gick tillbaka till sin säng och somnade om. Mamman var mäkta förvånad! (Natten fortsatte sen med en förvirrad fyraåring som klev upp akut kissnödig och en sexåring med grym växtvärk i benen.)

När klockan ringde och dagens tvättmaraton skulle ta sin början så hade Mamman sovit i lite drygt två timmar... Dags att Mamman försöker få lite mer sömn, av erfarenhet vet hon ju att sömn är ganska livsavgörande.

I tvättstugan var sedan Mamman fjättrad fram tills att skymningen närmade sej. Då äntligen packades barnen in i bilen och färden gick mot Stora Staden!

När vi passerade Brosjön så var Mamman tvungen att stanna för att föreviga solnedgången.

Väl framme i Stora Staden och på köpcentret så kliade sej Mamman i huvudet och undrade varför hon aldrig lär sej att man inte ska åka in till stan så nära jul. På parkeringen rådde totalt kaos, men Mamman hade tur och ganska snart hittade hon en parkering relativt nära en ingång. =)

Ser ni älgen som leker julskylt? =D Ungarna såg den det första de gjorde då vi svängde ner på parkeringen och sjuåringen undrade om det inte borde ha varit en ren istället. =)

Efter ett par timmar, med otroligt duktiga barn, kom familjen ifrån Stora Staden med blott sex saker i bagaget och inget av det som stod på listan! =(

Väl hemma satte Shannaras taxiservice AB igång att arbeta. Tonåringen skulle in till Lilla Staden ikväll igen och nu är hon nyss hemkommen... Månne det är någon fin pojke som lockar... ;)

Kvällen för övriga barn har varit fylld av läsning och lördagsgodis! =)

2 kommentarer:

4U2 sa...

Se det så här: du slapp bli av med pengar! :)
Ha en fin dag!

BP sa...

Bilden på solnedgången är en total höjdare!!! Ägen går ju inte att missa åsså fick du gataulyktan till en helikopter också, snyggt jobbat Shannara!