söndag 4 december 2011

Läkarbesök

Inte blev det många timmars sömn den här natten heller, men Sexåringen fick i alla fall sova smärtfritt efter att det gått hål på trumhinnan. Snufflan sov faktiskt en hel natt för första gången på över en vecka och hon slapp "spy" slem när hon vaknade denna morgon. Kanske har vi nått en vändpunkt på den här segdragna förkylningen nu?

Frukosten intogs mellan tio och elva efter morgonmys i sängen (såklart). Underbart!

Nu ska vi strax åka in till Lilla Staden så att en läkare får titta på den trasiga trumhinnan och förhoppningsvis skriva ut lite penicillin. Därefter ska vi möta upp syster så att Stora Brorsan kan återbördas till familjen! =)

2 kommentarer:

BP sa...

Sträckläst och fåt konstatera att allt är som vanligt hos dig... iaf nästan. Å du: grattis tilt nya mobilen, trots att den är en "medioker" kamera.
Hoppas läkarbesöket en söndag - ooooops, sådant har vi inte i huvudstaden om man inte uppsöker akuten med 8 timmars väntetid - utfaller till belåtenhet med medicin mot den spruckna trumhinnan!

~ ♥ en6barnsmamma ♥ ~ sa...

Hör avlöser förkylningarna varande hela tiden :( och det beror nog på att vintern aldrig kommer. Det skulle behövas kyla och snö nu för att rensa bort lite baciller ;)