fredag 23 december 2011

Är mormor skäggiga damen???

Trots en dag som gått i ett så har den varit helt underbar! Även om Mamman tycker att den kunde ha börjat lite senare än sex eftersom familjen inte kom hem från syster förrän klockan närmade sej halvelva igår kväll.

En eftermiddag med minijulbord och en kväll med mys, snacks och filmen "Trassel" som var underbart rolig! =D Se den, liten som stor, ung och mindre ung! ;)

Tack för en härlig eftermiddag och kväll igår Syster med familj!!!

Morgonen började med mys i Mammans säng, alla sex barn kröp upp hos Mamman och sedan skojades det en hel massa. Mamman sa att tomtens hjälpreda skulle komma senare under dagen och se hur barnens rum såg ut. Tillslut kom det fram att det var mormor som skulle komma och i samma veva kläckte Stora Brorsan något om att tomtemor var skäggiga damen. Efter en del knasiga kommentarer och fnissande säger plötsligt Lilleman "Äää mommo eggiga damden?" vilket utlöste ett totalt sammanbrott av skratt hos syskonen. (Tänk vad Lillen måste ha lyssnat och försökt hänga med, lagt ihop ett plus ett och fått det till tre! ;) )

Förmiddagen fortsatte sedan med plockande och dammsugande, allt med glada miner och ett summelsurium av musik, "Neoncat" från Tonåringens rum, Minecraftlåtar från Stora Brorsans rum och en salig blandning av pop, country och hårdrock från datorn i vardagsrummet.

Innan Mamman försvann till jobbet (hon jobbade några timmar extra i eftermiddag/kväll) så hann barnen genom det årliga julbadet och magarna fylldes med tjockpannkaka. Allt var klappat och klart strax innan klockan slog två... Julen är välkommen i det Shannarianska hemmet nu!

Lite mera mys blev det efter att Mamman blåst 2000 spänn på förnödenheter (som ska räcka ett par dagar eftersom affären har stängt) och kommit hem från jobbet. Nu myser kidsen i sängarna, fyllda av spänning och förväntan inför morgondagen! Underbara känsla, minns själv hur det var... =)

Ha nu en alldeles underbar julafton i morgon kära läsare!

1 kommentar:

BP sa...

Vilken härlig dag för dig tjejen!!! Å vet du vad: mitt företag har ett projekt på G med Minecraft. Kan du tänka dig!!! Mincraft är ju en svensk uppfinning å min chef var i Las Vegas för några veckor sedan och presenterade. "Mina kvarter" heter det. Googla!
Blir sååååå glad att N fastnade för Minecraft som påminner om både Lego och Playmobil. You'll love it!!!
Kram och jag önskar dig en underbar Jul!!!