lördag 27 mars 2010

Vilken underbar dag

Efter en alldeles underbart mysig natt med barn sovandes runt hela Mammans kropp vaknar hon av lillens joller och två pojkar som hoppar i sängen.

Vilken tur att storasysters klocka ringde vid sex så att alla fick vakna samtidigt, så inte någon av dem väckte en annan.

Mamman kämpade ett tag för att de skulle ligga stilla i sängen och vara tysta så att Mamman fick gosa en stund till, helst till tio. Mamman insåg strax att det var dags att kliva upp för att inta en ljuvlig frukost bestående av grötkladd och stök.

Så efter att ha försökt räta ut kroppen, upptäcka att hon hade skallebanken från h-vetet och nackspärr blickade Mamman ut genom fönstret där våren spelar världen ett spratt efter ett annat. Dimman ligger tät och regnet öser ner!

Mammans frukost har hittills bestått av nässpray och ipren, men snart ska något annat intas. Om ett par timmar styr bilen mot stora staden igen, för att hitta lite skor och kläder, träffa Pappan och få Dödis till sin pappa (RQ vill inte åka dit).

God Morgon världen!

2 kommentarer:

Marie Höglund sa...

Låter som enperfekt start på dagen ;-)

Hoppas huvudvärk och nackspärr ger med sig och att du får en bra dag. REGN kan vara en gåva, ja enligt min mor gör regn dig vacker, ha, ha. Ja, hon är en toktant i bland gulliga mamsen. Deltar denna lördag i din fotoutmaning. Ha det gott.

Marie-Louise sa...

Vilken härlig positiv känsla du återger din morgon med. Hoppas du får något i magen snart och att du hittar lite nyttigt i den stora staden. Ha en bra dag med dina barn. kram.
Jag deltar i din utmaning idag.