måndag 22 mars 2010

Nya regler för tonårsföräldrar

Tänk så mycket Mamman måste lära sej nu när hon har en nästantonåring.

Några av de viktigaste sakerna just nu

  1. Mamman får inte kalla nästantonåringen sötnos, gumman eller några andra passande namn om det befinner sej kompisar under vårat tak och absolut ALDRIG utanför hemmets fyra väggar.
  2. Mamman måste komma ihåg att stoppa in mjölkdunken efter att bebis fyllt upp magen och inte helt disträ vandra runt med bebisen på armen och en puppe hängandes och slängandes på utsidan av kläderna.
  3. Mamman måste även lära sej att stänga dörren när hon kissar, eller till och med LÅSA den, speciellt när det ränner en massa extra nästantonåringar i huset.
Nåja, i bästa fall kan Mamman med alla dessa regler när lille nummer sex är tonåring. Kanske har han till och med sådan tur så att Mamman har rutin på alla nya måsten och är expert på att undvika all pinsamhetsfällor när han fyller tretton! =)

3 kommentarer:

Pillargontanten sa...

När nummer sex är tonåring, behöver du väl knappast riskera att ha mjölkbingen utanför :O)

Shannara sa...

Haha, nja... Den risken är obefintlig, men i övrigt så... =)

Marie Höglund sa...

Ha, ha, ha. Känner igen detta sååååååååååååå. Min "goding" ;-) är på väg mot 14. Det kommer nya regler jag lovar. Från en dag till den andra också så man hänger inte riktigt med alla gånger :-) Tonåringar är hääääääääääärliga ;-).