onsdag 31 mars 2010

Ingenting

Nu har en stor del av dagen gått.

Förutom att det var väldigt mycket folk i stora staden, barnen halvt har slagit ihjäl varann, tv-spelet har blivit med lås och badvattnet strax når ut i vardagsrummet så händer ingenting här!


1 kommentar:

Madde sa...

Haha, gud vilket underbart inlägg :-D . Ja det kan ju iofs undras hur jag kan tycka de? Är nog mer att det känns mänskligt ;-) .

Sv: Det är en sak jag verkligen uppmärksammar, jag går runt som timvik inom förskolorna här i stan. Det är så många femåringar (sex år till hösten) som verkar vara så bristfälliga kan man säga så? Dom tycks inte veta att det inte är okej att säga fula ord samt att det inte är okej att slåss. Jag blev helt chockad här för en månad sen när jag var ute på en förskola och var med i femårsgruppen och inser att barnen inte har någon kroppsuppfattning. För mig är det självklart att ett barn vid fem års ålder vet vart dom olika kroppsdelarna finns. Kanske jag som har för höga krav? I alla fall så skulle barnen få i uppgift att krypa och dom visste inte vad krypa var utan började åla och rulla på golvet, detta var alltså en grupp med majoritet på svenska barn, MENAR inte att utländska barn skulle ha svårare med kroppsuppfattning men tänker mer med språket. Men svenska barn ska ju veta vad krypa är vid fem snart sexårsålder tycker jag. Det var hemskt att se. Var en pedagog som sa att många barn idag inte har föräldrar som orkar lära dom, men om man inte orkar lära sitt barn kroppsuppfattning och hur man beter sig vad är det då för samhälle som börjar bildas?
Hehe nu känns det som jag babblade på här.