söndag 21 mars 2010

Plötsligt händer det

Mamman vet att man ALDRIG ska jämföra barn med varann, men när tiden går och mamman tittar på gamla kort där alla andra barn satt själv långa stunder som sexmånadersbebisar börjar hon fundera.

Är det något fel? Varför kan inte Lillen hålla balansen och sitta när han snart är åtta månader? Mamman VET att det är helt normalt, men tankarna maler ändå.

Mamman berättade för K idag då familjen var där att det var så konstigt att han inte kan sitta än...

Väl hemma och med mat i magen satte Mamman bebisen på en filt och var beredd att fånga upp honom som vanligt. Som ni vet, ingen kan ha missat trissreklamen, så händer det ju plötsligt. Plötsligt var tydligen idag och Godingen satt i en hel kvart och lekte utan att ramla!!!

Hur kan det komma sej att ena dagen är rekordet 30 sekunder och nästa dag sitter han som om han inte gjort annat i sitt liv?

2 kommentarer:

BP sa...

Det är så härligt att se att du inte kan stava till "bloggtorka":-) Älskade fjärrkontrollens "plats". Å grattis till en sittande bebis:-)

Anonym sa...

vad härligt! jag undrar oxå över när jag ska sluta att jämföra mina två... tror att jag blir liiite bättre för varje dag, eller inte ;)