tisdag 2 mars 2010

Vi körde över den

Mammans ungar slapp få sina mobiler pulveriserade, men inte sjutton fick hon sova för det. *suck* ;)

Idag lyckades familjen komma iväg till stora staden för att fixa födelsedagspresent till Mammans snart sexåriga gosse. Det var lite petigt med lillans gipsade ben, men Mamman lyckades palla upp det med en skötväska och diverse andra attiraljer som fanns i bilen... ehrm...

Mamman körde, till ungarnas stora glädje, raka vägen till jättestora leksaksaffären. Ungarna packade ordentligt ur sej ur bilen, men när Mamman nådde dörren stod där på små lappar att det var stängt hela dagen för inventering! Familjen fick nöja sej med att mata pippin och fara till "elefanthuset" istället.


Där, till Mammans stora glädje, hade de superextrapris på en legosats som ungen önskat sej i över ett år! Nedsänkt med drygt 400 spänn, som hittat. Mamman lyckades även få med en liten förpackning med Backugan.


Sen for alla till stora köpcentret där de började med att äta på en av restaurangerna. Eftersom Mamman är så snål... ehrm... EKONOMISK så utnyttjade hon ett par kuponger ur Restaurangpasset som inhandlats för två hundringar. Istället för att krångla med massa barnportioner hit och dit och sen få kasta hälften så handlade Mamman 4 vuxenportioner som med kupongerna gick på 158 spänn. Därefter hämtade Mamman asietter och extra bestick plus två glas vanligt vatten och delade upp maten! För en gångs skull behövde hon inte slänga särskilt mycket.

Efter att fixat ett par saker till for familjen hem. Som vanligt var bilfärden trevlig, mindre vanligt var det att åka gamla vägen hem. Ingen trafik, riktig vinterväg och enormt vackert, stannade och tog lite kort.

Åh, härliga, efterlängtade SOL


Det blev en aningens FÖR mycket snö för den gamla ladan, Mamman vågade knappt köra förbi då det såg ut som om den skulle rasa över vägen när som helst.


Vackert vid ån


Ser ni spåren längst ner i vänster hörn där älgen klev över?


Plötsligt hörs:
-"Åh nej, vi körde över den"
-"Vilken då?"

-"Snökokeln"
-"Men, tänk om den levde?"

-"Men titta, där springer den ju"
-"Hahahaha"


Familjen har lite udda humor!

1 kommentar:

BP sa...

Nu har jag fått sträckläsa igen. Vilken härlig och rolig bildkavalkad du bjuder på. Tack för den!!! Å din ext är ju värd Nobelpris i Litteratir snart:-)))