lördag 25 juni 2011

Vetenskapsmannen och hans mutationer

Mamman vet inte riktigt vad som händer? Hon undrar fortfarande vad som hänt med barnen? Visst har vi haft den galna vetenskapsmannen och hans måndagsmutationer i vårt liv länge, men nu verkar plötsligt hans experimenterande gå åt rätt håll. ;) Kläderna hamnar i tvättkorgen, de diskar, dammsuger och håller ordning på sina rum!!!

Hela morgonen var lugn och skön, om man frånser stunden då Lillen sparkade på Mamman för att få henne upp ur sängen (och om man ignorerar det faktum att Mamman har tvättat hela dagen), klockan hann slå halvelva innan ens frukosten efterfrågades.

Med mat i magen så ville ingen göra något annat än att häcka framför datorerna och tv:n... "Då blir det väl så..." tänkte Mamman och slog ner sin egen rumpa framför en av datorerna. ;)

Efter maten slunkit ner i allas magar hade den Shannarianska familjen äntligen vaknat till och alla försvann ut åt höger och vänster. Mamman själv hamnade hos grannen som flyttat till världens ände (som ligger 100 meter bakåt) och blev kvar där tills klockan passerat åtta då hon packade ihop de små liven, gick hem och fyllde dem med lite mer mat och stoppade dem i säng.

Nu saknas bara värme, massor av värme så att Mamman kan bo på stranden med sina ungar! =) Visserligen kan inte Mamman bada då hon fortfarande har ett läckande hål i sitt ben, men hon kan doppa benen till knäna i alla fall så att de små kan rulla runt och bli lite blöta.

Inga kommentarer: