torsdag 16 juni 2011

Den blomstertid nu kommer...

Mamman klev, aningens seg, upp vid sextiden i morse. Tassade runt i huset för att samla ihop kläder till avslutningen och åt frukost i lugn och ro innan det var dags att fixa välling.

Vid sju var karusellen i full gång, puffarna flög i köket, Lilleman höll på att ramla in i duschen (iklädd pyjamas) när Mamman försökte vaska sej en aning, sjuåringen satte på datorn (hur han nu kunde komma på den brillianta idén när de aldrig gör det på morgonen annars är en gåta) och Lillan försökte övertyga katten om att hennes docka ville använda honom som häst.

Som ett under så stod alla, klädda, mätta och rena, nere på gården tjugo minuter över åtta. Eftersom det fanns tid över tänkte Mamman passa på att fotografera barnen hemma, innan de blev leriga och fick gräsfläckar på knäna.

Det gick ju lika bra som alltid... ;)


Här hade jag nu tänkt lägga in två videoklipp från då eleverna på skolan sjunger i kyrkan, men eftersom det är något totalknas här så får jag se om jag kan lägga in dem en annan dag! =)


Efter en lång stund i kyrkbänken, där alla tre små barn satt som änglar hela tiden mellan mormor och farmor (Mamman stolt!), var det skönt att få komma ut och springa av sej en aning.


Nya örhänget, dagen till ära! Mamman har en cool sjuåring!!!


Helt enligt den Shannarianska skolavslutningstraditionen avnjöts svenska jordgubbar och glass för att fira sommarlovets början.

Tyvärr får föräldrar inte vara med då högstadiet har sin sommaravslutning så på tonåringen finns inte ett enda kort, men däremot bjuder jag på ett litet klipp hon gjorde häromdagen på en låt som hon kanske skulle sjunga idag.I vanlig ordning suger kvalitén och sången hörs knappt då pianokompet var så högt, men Mamman tycker ändå att tonåringen sjunger bra! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Vilka underbara ungar du har!!! Den här gången har jag fastnat för finklädda Miro, sååååååå söt han är. Åsså tycker jag att Nathlee är både otroligt vacker och hon sjunger bra. Å det var ingen lätt låt heller om man säger så. Tar hon fortfarande sånglektioner? Dessutom har hon blivt blondare sedan senast eller...