lördag 11 juni 2011

Mamman är zoombietråkig

Lördag och slappt. Mamman har varit trött, nära på levande död. "Mamma? Du är zoombietråkig idag!" som den ena grabben uttryckte det. =)

Efter en seg förmiddag och återkomsten av cyklarna åkte Mamman samt fem av hennes egna ungar (den stora grabben är hos sin pappa) och kusinen flera mil för att köpa lördagsgodis. Ibland bara måste man ha lite annorlunda saker vet du morsan!" sa sjuåringen för att övertyga Mamman att detta tilltag var helt och hållet logiskt... Hmmm... ;)

Från, den till bredden fyllda, godisbutiken for de ut i skogen till mor och far där det byggdes på vindskyddet för fullt. Vad Mamman har för del i det? Ingen, men mammsen lagar så jäkla god mat så hon passar på att åka dit ändå! ;)

Sjuåringen lyckades från studsmattan få syn på en liten paddbebis, snacka om bra syn!

Efter maten kom "kräken" för att inviga sitt sommarbete.


Mamman försökte febrilt fotografera de enorma sakerna, men de hade alldeles för bråttom bort till andra änden av världen, med huvudena nedtryckta i gräset!

Nu börjar det likna något! =)

När maten kommit i magen (Tack Mammsen) så for Mamman och alla barn tillbaka till det Shannarianska hemmet. Minibatman stannade kvar över natten.

Mamman är fortfarande överväldigande trött så nu ska hon sova! =)

1 kommentar:

BP sa...

Klart att du är zombietråkig och trött med det tempo som du följer!!! Hoppas du sov gott - utan störningar under natten alltså;-)