söndag 26 juni 2011

Stora brorsans dag i rampljuset

Från och med att maten stod på bordet (smaskiga hemlagade köttbullar, färskpotatis och såser) så var det Stora brorsans tur att få stå i rampljuset resten av dagen.

Det började med ett litet paket...

...innehållande nya cykellampor. Gissa om han blev glad när han insåg att han skulle få en helt ny cykel! =)

Kompisen hjälpte snällt till med att hålla för ögonen medan cykeln baxades fram ur källaren.

Moster (min näst yngsta lillasyster) och hennes man tittade förbi en halvtimme, lämnade ett kuvert och var åskådare under första cykelturen!

En mycket nöjd grabb trampade glatt runt på sin cykel till nästa mosters ex kom på besök (min yngsta syster jobbar i Norge över sommaren och kunde inte komma tyvärr) för att käka tårta och säga grattis.

Marsipantårta var beställd och Mamman slängde ihop en vit sådan! =)


Strax efter att tårtan intagits tittade mormoren upp en snabb sväng med ett kuvert och sa att hon och morfar får komma och fika en annan dag. =)

Resten av dagen har Stora brorsan, Mellanbrorsan och kompisen cyklat och cyklat och cyklat. Lilla brorsan har lekt med kompisens lillasyster och Mamman har suttit i parken med Lillan och Minibrorsan. Tonåringen, ja hon har dykt upp som gubben i lådan då och då! =)

Nu ska Mamman plocka fram extramadrassen eftersom Stora brorsan ska ha kompisen här hela natten och sen ska hon få ett mindre utbrott på mellangrabbarna som bara tjafsar, skrattar och väcker de två små (varje kväll i över en vecka nu, jag förstår inte ;) ).

1 kommentar:

BP sa...

Vilken present!!! Förstår att J blev superglad!!! Å tårtan är ju helt fantastisk. Duktigt du är:-)