lördag 18 juni 2011

Spring i benen!

Knappt hade Mamman lagt huvudet på kudden innan det var dags att kliva upp igen. Att tassa runt i lägenheten om morgonen börjar bli lite av en vana vid det här laget. =) Kvart över sex hade Mamman packat både matsäck, regnkläder, stövlar och ett ombyte var till alla ungar samt fixat välling till de två små yrvakna yrvädren.

Prick klockan sju väcktes resten av gänget och en civiliserad frukost avklarades utan några som helst fadäser. Mammans underbara ungar gjorde sej i ordning för dagens stora händelse och exakt klockan två minuter i nio satt alla sex underverk i bilen. Allt fungerade som ett välsmort maskineri, tänk vad mycket lite förberedelser kan åstadkomma!

Lite pirr i magen var det på några barn när vi for mot Stora Staden och årets Minilopp, som är en del av Karlstad stadslopp (fd Götajoggen).

Uppvärmning i lekparken

Tittut Mamma!Kompisens lilltjej var på plats med farmor, farfar och kusiner för att springa när Mamma och Pappa jobbade.

Sjuåringen väntar på starten. P-04 inledde hela arrangemanget med en sträcka på 1,5 km (runt Sundstatjärnet).

Startskottet har gått för de ca 50 deltagarna i P-04 loppet.

Sjuåringen 1,5 km senare, spurtar mot målet! HEJA HEJA! Måltiden blev 8,41. Mamman är stolt, sonen är ännu mer stolt! =)

Barn nummer tre och fyra är Mammans nästansexåring och kusinen, Minibatman.

Mammans Snotti spurtar mot mållinjen.

Millie i full fart genom banan.

Även Lilleman sprang. Tryggt med storebror att hålla i hand! =)

Alla fem medaljörer, ett under att Mamman lyckades fånga dem alla på samma kort!!!

Tack mina underbara ungar för att ni skötte er så bra, tack mina två stora kärlekar för hjälpen och tack syster med familj för sällskapet! =)

Under eftermiddagen har en trött och sliten Mamma gått på halvfart och varit mest slapp och slö. Ungarna har mest varit ute på gården och njutit av solskenet, cyklat och lekt.

Nu hoppas Mamman att det blir sovmorgon i morgon!

2 kommentarer:

BP sa...

Vilka ungar du har!!!! Å vilka bilder som bevisar detta!!! Ett helt underbart "kämpa bra"-inlägg:-)))
Åsså pratar vi inte om mixen då;-) Kram

Anonym sa...

vilken söt tjej med vit hatt... vad heter hoon?