lördag 18 juni 2011

Skumt i Lilla Staden

Prick klockan fem lämnade Mamman bort ansvaret för fem av sex barn. Det var dags att leka privat chaufför åt tonåringen och sedan samla vuxenpoäng genom att vara en ansvarsfull förälder och vuxenvandra i Lilla staden där det hölls skumparty och disco på "Medis" och liveuppträdanden på "Lilla torget" samt i Kanalparken.

Dottern och hennes polare började med skumpartyt. Mamman började med ett besök på KappAhl då hon åkte hemifrån utan både jacka och paraply! Hmm... Virrpanna Tröttsnurr är mitt namn!

Efter 45 minuter messade dottern att hon var genomblöt efter att ha dansat i skum och hällande regn. Eftersom discot på insidan inte öppnade före åtta så for Mamman med tonåringen ut i djupa skogen där mormor (kära mor) stoppade kläderna i torktumlaren och tonåringen i soffan i en halvtimme innan Mamman körde henne tillbaka.

Medan tonåringen roade sej på sitt håll så vandrade Mamman runt i staden (regn och foppatofflor är inte en helt bra kombination). De stunder det regnade som mest kröp Mamman ihop i bilen med sin bok och vattenflaska.


Läsningen varvades med telefonsamtal. Tack Sthlm för sällskapet! =)

Pssst Mamman fick godkänt av tonåringen och får lov att vuxenvandra fler gånger! ;)

Inga kommentarer: