söndag 12 juni 2011

Shannaras taxiservice, var god dröj...

När den relativt lugna söndagsmorgonen övergick till förmiddag så packade Mamman in sina fyra små bus samt Minibatman i bilen för att bedriva taxiverksamhet.

På väg mot det första stoppet, kalaset som fem(nästan sex)åringen skulle hedra med sin närvaro, så lyssnade vi på radion. Efter en kort stund så kom en reklamjingel, som vid det här laget antingen älskas eller hatas av Sveriges befolkning. Helt uppenbart så älskas den av Mammans bidrag till befolkningen, alla ungar (inklusive kusinen) började genast sjunga med och hojtade: "Den här är ju skitbra!"Efter att ha släppt av en styck son på kalas så for vi övriga vidare för att hämta upp den stora grabben. Som naturligtvis hade avvikit från sin fader och stuckit iväg med en kompis till andra sidan av samhället (nästan) vilket ledde till att Mamman, hans far och alla barn fick åka runt i närapå 45 minuter och leta efter honom.

När han äntligen hade kommit till rätta åkte vi mot nästa anhalt, Minibatmans hem, där syster lagade lunch åt oss. Den fick vi slänga i oss på en halvtimme blankt för att hinna hämta upp festprissen på väg tillbaka hem. (Tack älskade syster för lunchen och förlåt för att jag bara lämnade all disk över högt och lågt!)

Mammas lille festprisse hade haft superkul! Hoppat i hoppborg, blivit målad, ätit godis och sett på när en clown knutit ballongfigurer.

Eftersom äntligen solen skiner igen så bestämde sej Mamman och ungarna för att vara ute (trots att det är alldeles för kallt för Mammans smak).

Tyvärr hann vi vara ute i knappt en halvtimme innan Lillgossen trampade på ett bi som lämnade kvar både tagg, rumpa och ett ben under hans fossing.

Foten svullnade upp ganska mycket, men Mamman fixade bort både tagg och svullnad (med en pincett, alsolsprit och treo).

Efter en rörig dag, utan tjafs, så kom grannen och hennes lilla söta tjej in och höll oss sällskap en stund. Tyvärr så berättade hon att hon ska flytta (varför flyttar alla trevliga människor ifrån mej? ;) ).

1 kommentar:

BP sa...

Älskar ICA cartoonen. Det är "brilliant" som maken säger, dessutom tekniskt en höjdare. Han har även sett "för- och efterspelet" till filmsnutten och den är ju skitbra - säger han. Då jag nästan aldrig tittar på tv så såg jag den här hos dig för första gången. Love it!!!
Vilken otur att Miro trampade på ett bi (kan du skillnad mellan bi och geting;-))
Ja visst är det sorgset om trevliga grannar flyttar bort. Hoppas den nya grannen är lika trevlig!!!