torsdag 23 juni 2011

Bytt hus för dagen

Efter en lugn och skön morgon (Mamman tycker det är underbart att slippa diska, de stora sköter det perfekt än så länge) packade Mamman in de fyra små trollen samt ett par falukorvar i bilen och förflyttade hela paketet ett par kilometer bort, hem till goa K där större delen av dagen tillbringades.

Ungarna gungade, hoppade, letade smultron och käkade glass mest hela dagen, de fick lite mat också såklart! =) Lagom till att den serverades kom Stora brorsan och Tonåringen på sina cyklar, käkade och försvann igen!


Mamman tog det bara lugnt, strosade runt och "tôlade" (skrattade) bort tiden med K. (Tack så mycket för att vi fick komma och parasitera på dej hela dagen! ;) )

Nu har ungarna tagit en svängom i duschen, fyllt sina magar och ligger i sina sängar, småpratar och fnissar lite. Mamman trodde att de skulle somna som klubbade sälar ikväll efter att ha kört hårt hela dagen, men tji fick hon.

Dags för Mammamys med de stora och sen en tidig kväll! =)

2 kommentarer:

BP sa...

Ja du - fullt upp är ju bara förnamnet på dina dagar. Men ni verkar ha haft riktig tur med vädret, det unnar jag er verkligen.
Det där med att benet fortfarande värker är ingen höjdare. Ska du på återbesök i stora staden någon gång för koll eller ska det bara fortsätta såhär.
Kram på dig och glad midsommar rill dig och din härliga skara!!!

Gärdsmygen sa...

Vilka sköna bilder på livfulla barn! Hoppas ni haft en bra midsommarafton!