söndag 19 juni 2011

Å regnet det bara öser ner...

Efter en underbar sovmorgon som varade ända till halvåtta, en lång frukost som varade i nära en timme (och avslutades vid tio) och allmänt mysande fram till efter lunchen som bestod av tortillas så försökte Mamman och alla hennes söta "bihang" att hinna ut en stund mellan regnskurarna.

Dagens inlägg blir en bildexplosion från utevistelsen. Mamman är fortfarande extremt trött efter de senaste veckorna som varit fullbokade med aktiviteter och ska försöka komma tidigt i säng.

"Titta vad jag hittade!"

"Vill du smaka?"

"Mmm, gott! Tack syrran!"

Smaskens i allas magar, både stora och små! =)

"Högre Mamma!"

De svarta molnen hopade sej, Mamman och Lillen skyndade sej till garaget för att plocka ihop leksakerna som låg strödda utanför.

De hann liksom bara dit innan skyarna öppnade sej. Mysigt att sitta innanför porten på en stol och mysa till regnets knatter å plaskande, porlande drippdropp.

Strax kom Snotti rusande...

...och hack i häl kom Lillan, barfota och allt. Är det sommarlov så är det! ;)


Sjuåringen var förståndig nog att "gummera" sej inför utevistelsen. =)


Framtida fotbollsstjärna?

Och bergsbestigare?

Vad är det med barn och vattenhålor?

Varenda en, oavsett ålder, bara måste skutta runt i dem.

Även om det inte är så skönt efteråt. =)

Tur att luften höll en temperatur på åtminstone tjugo grader. Ungarna var blöta från topp till tå och gummistövlarna gick att hälla ur när vi kom in. (Om Mamman fått som hon velat så hade hon skuttat runt i pölarna hon med ;) ).

1 kommentar:

BP sa...

Vilken härlig bildkavalkad - igen!!! Du ser man behöver inga tekniska pryttlar för att sysselsätta barn - det räcker med vattenpölar. Underbrt tycker jag med. Å varför hoppade du inte då - fegis;-)
Å grattis till 20 grader!!! Här var det ihållande regn och 13 grader...
Bara två frågor:
bäret var väl en smultron eller...
Hur f*n gör du med alla blöta kläder - nej, nu tänker jag rationellt igen;-)