måndag 1 augusti 2011

Han kom och försvann

Förmiddagen försvann i ett nafs och lagom till att maten, kött och potatisgratäng, stod på bordet kom en mycket efterlängtad pappa hit. Barnen har längtat och tjatat i åtta dagar. =) Efter maten röjde Pappan köket och diskade medan Mamman packade badkläder och fika för en tur till beachen med mormor och Minibatman, Pappan följde också med och busade till barnens förtjusning.

Fart och fläkt hela tiden, hinner knappt få med annat än en suddig massa av färger på korten! =)

"Titta mamma, jag kan doppa mej!"

Barnen byggde torn av sand på bryggan och plötsligt hoppade de till och skrek, "En orm mamma!". Mamman rusade dit och konstaterade att det var en liten ålbebis (två eftersom vi hittade en till sen). Hur sjutton kunde de fånga den? Ska inte ålar vara hala???

När ovädersmolnen hopade sej i kvällningen kunde Mamman med gott samvete packa ihop flocken och fara hem. Och gissa vad? Eftersom Mammans sår inte läckt på lite mer än en vecka så vågade sej Mamman på att bada också! Underbart!!! =)

Väl hemma blev det glass och provsmakning av Kexchoklads Limited Edition, Hallon och Banan. Smaskens tyckte alla Mamman och alla barnen utom den minsta. =)


Sen var det dags för kvällsröjet och någonstans blev allt galet, plötsligt hade Pappan försvunnit, likaså hans skor och bil. Resultatet blev galna ungar som rev inredningen och slog varandra gula och blå (nästan ;) ).

Nåväl, vill jag ha en unge till kan jag skaffa det, men det jag behöver är en vuxen vid min sida som hjälper till att uppfostra de barn jag redan har!

Nu ska Mamman och Stora Brorsan mysa ihop sej i soffan och se första delen av den sjunde Harry Potter filmen! Sov Gott alla. =)

2 kommentarer:

BP sa...

1. Håller med M - ur f*n ska man kunna äta en sådan choklad;-) = Älskar M alltså. Puss på honom!!!
2. Om du skaffar en unge till så kommer jag att mörda dig à la "kill me softly".
3. Om han inte kan/vill/ha tid att uppfostra dina redan mycket väluppfostrade barn (tack vare dig, och endast dig) så skippa honom...

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Finns inte pappan med i uppfostran?
Och hur många barn du vill ha är ju upp till dig men jag förstår om du vill ha en annan vuxen vid din sida för att hjälpas åt med alla de underbara barnen! 8Trodde dock att du hade pappan med vid din sida)...

Mängder med kramar till dig och din familj1