onsdag 31 augusti 2011

Dags att kassera

Idag kände Mamman att hon bara var tvungen att komma hemifrån några timmar medan barnen var i skolan. Hon hade inga möten, läkarbesök, telefonsamtal eller tvätt inbokat så hon passade helt enkelt på att smita iväg! =)

Hon styrde kosan mot Stora Staden och IKEA där hon mötte Pappan som bjöd på lunch och sedan strosade de omkring därinne i en timme eller så.

Det enda som stod på inköpslistan var lite kontorsförvaring, med hem var dock en hel del annat - Nya ljus, batterier, en stol (från fyndavdelningen) och en möbel som heter "Hol" (en fyrkantig förvaringsmöbel i trä som man kan använda som t.ex. ett bord).

Med tanke på att Stora brorsans skrivbordsstol är en trasig kvarleva sedan hans far och jag flyttade ihop på stenåldern (om man får tro ungarna) så kändes stolen för en dryg hundring som rena kapet!

När Mamman är så snäll och köper en ny stol så får man i alla fall bygga ihop den själv! ;)

Med hjälp av lite muskler...

...en ritning...

...och precision...

...så lyckades grabben galant! =) Mammas duktiga pojk det!

Efter en härligt, glad, rörig och högljudd (Tonåringen och Sexåringen envisades med att sjunga karaoke vid Mammans dator på högsta volym) eftermiddag kom kvällen och stöket som hör därtill. Lite bråk, lite spring, lite gnäll och en hel del trampande på Mammans nervtrådar ledde tillslut till små sovande barn när klockan slog nio.

Då passade Mamman på att tända de nya doftljusen, njuta av tystnaden och ladda inför natten, för av någon anledning misstänker hon att det kommer bli en rörig natt...

Inga kommentarer: