måndag 8 augusti 2011

Rela-la-la-laxa

Kära mor ringde från djupa skogen och bjöd in Mamman och gänget på frukost vid halvnio denna kyliga morgon. Mamman tackade glatt ja och nio rullade bilen, fullastad med hungriga barn, mot maten.

Sen blev det liksom så att Mamman fastnade därute i skogen. Kära mor lagade kuddar och bjöd på mat, ungarna hoppade, sprang och hade "små trevliga" syskonfajter (det är så underbart att se hur mycket de älskar varandra ;) ), Mamman, hon liksom bara var, flöt omkring, njöt av att slippa disk och matlagning, njöt av att bara kunna umgås med barnen utan några måsten runt omkring.


Det mest ansträngande denna dag var när hästarna flyttades och då såg Mamman bara till att inga barn kom i vägen. =)

När kvällen kom plockade Morfar fram en gammal skivspelare och barnen rockade loss, till och med de gamla stenplattorna hittade fram ur gömmorna. Snufflan passade på att avsluta kvällen med att lyssna på John Blund. =)

När det blev dags att åka hem blev halva barnaskaran inte med. De två stora pojkarna stannade kvar i djupa skogen och mellangrabben följde med Minibatman hem till Stora Staden.

Väl hemma var det bara att bära upp de två små i sina sängar, Tonåringen sköter sej liksom själv, så efter kvällsfika tillsammans med henne så är Mamman nu alldeles ledig resten av kvällen. =)

Tack älskade Mamma och Pappa för en härligt avslappnad dag och för att jag får en tidig kväll att njuta av! <3<3<3

1 kommentar:

BP sa...

Lyx, lyx, lyx!!! Denna lyx förtjänar du verkligen!!! Njut av varenda sekund, öppna en vinare (dock inte rosé) och lyxa till det ytterligare. Japp, det skulle jag göra.
Är otroligt glad att kontakten med dina föräldrar har blivit så himla bra!!!
Du vet - det är inget ont som inte för nå't gott med sig, även om du såklart hade klarat dig utmärkt utan den sega läkningsprocessen och allt som hände i början på året. Kram!