onsdag 3 augusti 2011

Samma strand, annat sällskap =)

Strandhäng är livet! Dagens sällskap bestod av mormor (Mammans mamma), Minibatman, moster, kusin och hennes tre busungar.

Då alla saker flyttats ur bilarna ut på stranden upptäckte Mamman till sin fasa att hon glömt kameran hemma!!! Hur gick det till??? Mamman går inte en meter utan den ju.

Mamman kom ganska snart på att det finns en kamera i stenåldersmobilen. Dock tog det ett x antal bilder innan Mamman lyckades fånga annat än plask och halva barn på bild då reaktionsförmågan på kameran är typ tvåhundra år. ;)

Uppställning! Mormor bjuder på pannkakor. =)

Efter ett par härliga timmar på beachen föll några stora droppar från skyn, det syntes att det inte skulle bli mycket mer regn än så, men vi passade ändå på att packa ihop då några av barnen börjat tröttna på strandlivet.

Mamman klev ner till vattenbrynet för att skölja av lite badkläder och då hon vände på sej för att gå upp till sakerna och barnen igen så försvann mormor, moster och Minibatman bort till bilen och åkte utan att säga hejdå ens, sekunden efter stack kusinen ut huvudet ur sin bil och hojtade hejdå. Kvar stod Mamman med tre nakna barn (och tre tjatiga barn som redan klätt sej), hinkar och spadar att packa ihop, handdukar att vika och funderade på vad som hände?

1 kommentar:

BP sa...

1. Det är inte mobilens/kamerans reaktionsförmåga det är fel på;-)
2. Vilka häriliga badbilder, fulla av glädje och action.
3. Ja vad som hände att lämnade dig??? Du luktade väl inte illa eller;-)