söndag 28 augusti 2011

Dagens mest ansträngande

Sånär som på en tvåminuterstripp in i ungarnas rum för att trösta Lilleman under natten så har Mamman fått sova ostört om man bortser från värken, tack och lov har hon lyckats somna om på två röda var gång hon vaknat och ändrat ställning. Som sagt, en bra natt och ingen började röja runt i hemmet före halvåtta. =)

Efter en ( i det här hushållet) extremt sen frukost, bestående av nybakade frallor, kall o'boy och massa gott pålägg, så har alla mest bara mysat runt.

En innedag blev det för alla utom sjuåringen som var på kalas i två timmar. Mamman hade sådan tur så att han fick åka med söta kompisen I och hennes farsa både fram och tillbaka. (Tack så mycket för det J).

Vi har spelat, läst, målat, dansat, tittat på film och bara varit hela dagen. En perfekt avslutning på terminens första (av nitton) vecka. Dagens mest ansträngande var att få hela familjen genom badet/duschen och att rasta snabeldraken en sväng. =)

Redan klockan sju sov de två minsta kottarna och Bröderna Bus ligger i sina sängar sen en kvart tillbaka (och småviskar med varann). Om max två timmar ska vi tre större individer i familjen också "snoosa" gott på kudden!

Inga kommentarer: