tisdag 16 augusti 2011

En lugn dag som gått i ett

Så sitter Mamman här med ett glas vitt och planerar morgondagens inköp efter en relativt lugn dag...

Lugn med Mammans mått mätta i alla fall! ;)

För det första vaknade Mamman klockan sju denna morgon efter att ha fått sova ostört (i alla fall inte störd av annat än smärtan i benet och ryggen) i hela sex timmar. Jätteskönt!

Därefter hjälptes alla åt så att golven blev grusfria, katten fick ny sand i lådan och vardagsrummet, tillika Mammans och Lillens sovrum, blev dammfritt.

Vid tre, efter en tur på utsidan och mat i magarna så var Mamman till hålans "goa" läkare för att diskutera ledsmärtor (psoriasisartrit) och bensmärtor. Hon skickade en remiss till röntgen och skrev ut lite mediciner. Därefter stegade familjen iväg till affären (i det varma solskenet) och köpte en hel massa frukt och glass.

En dryg timme senare kom läkaren hem till oss med sina två små barn som är lika gamla som Mammans två yngsta bus för att försöka smitta ner dem med lite vattkoppor. =)

Efter det besöket så var det dags att sätta igång med kvällsstöket. En kvart före sju låg de två minsta och Mamman lämnade över rodret och begav sej av på terminens första föräldramöte. Det var så skönt att komma innanför dörrarna igen ett par timmar senare och mötas av tystnad och sovande barn! =)

Snart är Mammans glas tomt och listan för morgondagens shoppingtur har skrivits ut... Ska bli spännande att se vad det blir av det hela! =) (Mamman blir visserligen helt pank på köpet, men semesterkassan ska väl användas till något? ;) )

Ha en underbar natt! =)

3 kommentarer:

BP sa...

Bra Shannara, du tar vinarna som dom kommer liksom... precis som jag då. Fortsätt med det!!! Jag har börjat kalla dom för bedövningsvinare - å det funkar, bättre än tabletter faktiskt.. Mindre beroendeframkallande också;-)
Läkare på husbesök....què, inte här iaf. Var han snygg då;-)
Hoppas verkligen att du inte fått psoriasisartrit, det är inte roligt kan jag säga... Kram

BP sa...

Ny header!!!!! Kanooooon! Me like:-)

4U2! sa...

Hur orkar du? Med värk och allt?