fredag 5 augusti 2011

Regnigt mysigt?

Så var det fredag igen, veckorna rusar förbi. Bara två veckor kvar till skolan börjar, Mamman får nästan lite ångest, känns inte som om vi hunnit haft lov färdigt än! ;)

Nåväl, regnet har smattrat mot rutan hela dagen, familjen har segt masat sej runt och lyckats med konststycket att röja lägenheten, tvättat och fått i sej lite smaskig mat bestående av fläskfilé, kroketter, sås och grönsaker.

Tonåringen har åkt "Mammataxi" in till Lilla Staden för att, tillsammans med ett gäng tjejer, fira en av bästa kompisarna som fyller år idag med bowling och pizza (och förmodligen bad i regnet om Mamman känner dem rätt =) ).

Nu "mofflar" övriga fem barn in fredaxmys och ser på film medan Mamman sitter här och funderar på hur sent Tonåringen behagar ringa på Mammataxin inatt. Jaja, hon är en alldeles underbar tonåring, för det mesta, bara man räknar bort de stunderna hon skriker som en galning ;) )!

I morgon ska de två stora skjutsas till sin pappa och gå på sista Harry Potter filmen (Mamman är inte alls avundsjuk, inte ett dugg...), medan resten av högen ska ta sej till småttingarnas farfar och farmor B för att fira farfar som fyllt 75 i veckan. =)

Dagens gulligaste:
Lillen sprang till Mamman och sa: -Illaj åååm mamma jag!
Mamman blev alldeles kär i sin trollunge om igen, Gillar om istället för Tycker om, hur sött som helst! =)

1 kommentar:

BP sa...

Bra att du skrev en översättning på M:s mening, är lika dålig på bebisspråk som på polska;-)
Har har det inte regnat en endaste droppe än... men för första gången på åtta dagar ser jag moln på himlen så jag utgår ifrån att vi kommer att göra samma sak som ni imorgon (minus röjning men med tvätt, minus kroketter men gärna med fläskfilé).

PS. Kommer mixen upp snart. Jag menar du är ju ändå chaffis och vaken så kan du väl lägga upp den redan nu;-)DS