tisdag 2 augusti 2011

Duell och Dyk

Efter en duell med tvättstugan för att bli av med tio dagars smutstvätt dök Syllen och hennes fyra bus (som är "hemma" i Värmland just nu) upp. Vi rev ihop lite hamburgare och potatisgratäng, som i riktig semesteranda intogs på papptallrikar, samlade ihop badkläder och for ut till Vildmarken för att spendera tiden fram till kvällen på stranden! Man får ju lov att passa på nu när det äntligen blivit lite sommar! =D

Klockan hann ticka på fram till sex innan vi åter var hemma, Syllen fortsatte direkt hem till sina föräldrar (tack för en härlig dag tjejen, saknar dej redan ;) ) och jag förpassade mej ner i tvättstugan för att vika den sista tvätten.

Därefter gick allt i en flygande fläng, utan gnäll och utan knorr, bara med en stor portion skratt och massor av kramar! =)

När klockan slog halvåtta låg fyra små troll, mätta, nyduschade och sagolästa för i sina sängar. En halvtimme senare sov alla fyra!!!

2 kommentarer:

BP sa...

Den prickiga korven verkar då verkligen inte lida av sina vattkoppor. Sååååå skönt!
Du badade - så otroligt grand Shannara. Grattis tjen du är bara så bäst!!!

Å japp, köp tältet - dina ungar kommer att vara sysselsatta forever - inte M eller e men resten så... å du lär behöva deras hjälp för att plocka ner f*nskapet i den snygga förpackningen igen - jag lovar.

PS. Har du köpt - ja du vet vad - än???!!!!! DS

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Underbara bilder som alltid hos dig!

Många kramar till dig och din familj!