torsdag 11 augusti 2011

Lat Mamma åker på Bingo

Ännu en riktigt lat dag har passerat. =)

Under förmiddagen åt vi en sen frukost och Mamman hann få skratta en hel del innan Faster och Kusinen for hem. (Tack så mycket för besöket, hoppas det blir av snart igen!)

Efter ett intag av tacos tillbringades sedan hela eftermiddagen ute i solen. Först under vilda protester från barnen som vill spela sitt nya spel, men efter en stund for de runt som vildar på sina cyklar och njöt av att solen sken (även om termometern knappt tangerade 20 grader celcius... Burr).

När eftermiddagen närmade sej sitt slut dök Pappan upp för att ta hand om barnen eftersom Mamman skulle fara på tut-bingo med sin mor. Skönt med lite egen tid ihop med mammsen (Tack så mycket kära mor, för skratt, prat och äggmackor =) ).

Världens suddigaste bild på en av bilköerna som ringlade sej ut ur skogen när bingon var över. HUR kan det rymmas så mycket bilar i en liten skog???

Väl hemma hade det hunnit bli mörkt, nästanfullmånen speglade sej underbart vackert i älven, men tyvärr klarar inte min kamera av att fota allt det vackra runt om. Man ser inte halvmörkret, dimman som dansade på ölven eller det mörkt rosa skimmret som fanns på himlen. Tyvärr!

Klockan har precis passerat elva, Mamman kom hem till en tyst lägenhet och nu tänker hon bädda ner sej i sängen! =)

1 kommentar:

BP sa...

Bilbingo - det är andra gången på en vecka att jag läser om detta "fenomen". Trodde det hade dött ut - bingon alltså. Men det verkar ju otroligt poppis som du visar.
Din kamera är mycket "duktigare" på att plåta nattbilder. Jag gjorde ett (misslyckat) försök igår kväll...
Mixen tack!!!