tisdag 23 augusti 2011

Kaoset är ett faktum

Efter en krånglig kväll följde en helvetesnatt och en morgon som gud glömde.

Mamman har sprungit upp och ner hela natten, bytt sängkläder och genomkissade nattkläder, tröstat, masserat och fixat med värkmedicin. Halvfem denna morgon lägrade sej lugnet, fram till klockan fem då Mamman åter rycktes upp ur sömnen av tonåringens väckarklocka. *gäsp*

En timme senare var de tre större gossarna uppe. Snabbt som attan gjorde de sej i ordning och bänkade sej framför Stora Brorsans dator - BIG MISSTAKE. Kriget var ett faktum innan klockan hunnit slå sju och det var dags att få upp de två minsta.

Nåväl, alla kom till skolan i tid, till och med för tidigt och idag ställde Lilleman till med den där scenen som jag förväntade mej igår. Attans vad ont det gör i mammahjärtat när hon vänder ryggen mot en vilt gråtande Goding och stegar ut från förskolan. Tur att Mamman vet att det snabbt går över! =)

Nu ska Mamman ta sej en välförtjänt tupplur och ladda batterierna inför ytterligare en kväll som förmodligen kommer vara fylld av bus, skrik och stöniga ungar (var kommer denna envishet ifrån?).

1 kommentar:

BP sa...

Superwoman - det är vad du är. Men om alla kom till skolan/dagis i tid undrar nyfikna jag såklart vad som hände under natten...
För inte kissade du på dig och tröstade dig själv eller;-)