söndag 19 december 2010

Uppkäftiga Primadonnor, Grinollar och Kuniba-Kai

Dagarna flyter ihop, det är en hektisk tid för Mamman. Ytterligare en midnatt framför datorn, men Mamman behöver få varva ner, tömma hjärnan, en kort stund innan "livet" fortsätter. =)

Efter en stressig förmiddag med tvåtusen saker på "att-göra-listan" samt ungar som hela tiden retats, slagits och ömsom varit små uppkäftiga primadonnor, ömsom riktiga grinollar så var det dags att packa ihop alla ungar och fara på gradering i karaten (Kuniba-kai).

Den korta färden tog lång tid, bilen skulle grävas fram och skridskor istället för däck hade varit en stor fördel. Snön har vräkt ner sedan igår. Vi får i alla fall en vit jul i år! Underbart! =D

Mamman måste erkänna att hon var nervös inför att hålla fyra små barn stilla och lugna i mer än två timmar, men som vanligt så överträffade barnen sej själva. I nittio minuter satt de helt stilla och resten av tiden rörde de sej lite, men inte så att det störde (förutom ettåringens rop då och då). De skötte sej till och med bättre än ett par vuxna karlar som faktiskt fick sej en tillsägelse av Sensei. =)

Till Mammans stora sorg så gick kameran sönder precis lagom till graderingen började så hon fick nöja sej med mobilkameran (som är stenåldersgammal). I slutet lyckades Mamman dock få igång kameran, men bilderna blev gryniga. Mamman får försöka investera i en ny julklapp till sej själv! =)Den yngsta personen som graderade idag är blott sex år gammal och otroligt duktig, Sexåringens klasskompis och bästa vän!

Hela gruppen som graderade samt Sensei Risto Satta längst fram i mitten.

Mer än så blir det inte från Mamman idag, sängen väntar och klockan ringer före sju till morgonen då det blir ännu en fullspäckad (och förmodligen söt och kladdig) dag. Sov gott kära ni!

Pssst... Grannen som flyttat till världens ände... Stryp mej inte nästa gång vi ses! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Inget fel på dom bilderna Shannara. Men en sak undrar jag. Tjejen längst ut till höger i andra raden - är det din dotter? Om inte, så har hon en tvilling. Om jag, gratta henne:-)