lördag 25 december 2010

Dygnsrytmen och rutinerna är som bortblåsta

Idag har det varit en riktigt lugn dag. Barnen började med att sova tills klockan var efter nio (inte så konstigt när de inte kom i säng förrän klockan närmade sej midnatt) och efter ett snabbt intag av frukost var barnen helt uppslukade av sina nya klappar medan Mamman latade sej på sängen. =)

Vid ett så packade vi åter in oss i bilen och begav oss ut i djupa skogen för att snällt bistå med ett gäng hungriga magar att fylla med resten av julmaten samt träffa Minibatman och hans föräldrar. Lite mer klappar till ungarna blev det också.

Väl hemma igen så har alla nya saker sorterats och fått sin plats i hyllorna. (Det borde finnas sätt att förpacka leksaker som kräver mindre emballage, källsorteringen ställs på sin spets i juletider.)

En lugn dag (med vissa stressattacker) har nått sitt slut, barnens dygnsrytm och alla rutiner har vänts över ända så här sitter Mamman (med en drink i näven) och väntar på att de små ska somna så att hon får ta en varm dusch eller lägga sej i badet innan hon tar en relativt tidig kväll för att ladda inför morgondagens äventyr... ;)

"Livet är inte de dagar som gått utan de dagar som man minns"

1 kommentar:

BP sa...

Slutklämman satt som pricken på i:et om man säger så;-)

Att ligga i ett badkar är världens bästa lyx tycker jag - spciellt under vintern. Dusch är helt ok när det är 20 grader plus men annars är det badkar som gäller för mig - just det med en drink (bara vin - jag är ju så himla tråkig vad gäller alkohol) vid sidan om.

PS. Kolla blogen imorgon. Hoppas du nappar. Du - om någon - borde ha nå't att bidra med;-) DS