söndag 26 december 2010

De "nya rutinerna"

Ännu en lång, härlig dag har nått sitt slut. Barnen har snabbt anammat de "nya rutinerna" som innebär att man äter mat och godsaker en stor del av den vakna tiden, lägger sej runt halvelva och kliver upp strax efter nio.

Idag gick färden till Syster med bihang och Minibatman i stora staden. Strax före tolv lämnade bilen hålan och återvände sisådär 12 timmar senare.

Mamman och Systern lämnade alla sju barn i lägenheten (med vaktande fäder såklart) och for till affären på matshopping och sedan lagade vi mat tillsammans, spelade en hel massa och pratade. Barnen lekte snällt så gott som hela tiden!


Tack så mycket för en bra dag, med god mat och trevligt sällskap! =)

Visst är det skönt att slippa laga all mat och ta hand om alla disk hemma ett par dagar och visst är det skönt att slippa plocka så mycket efter ungarna hemma i några dagar, men nu ska det bli skönt att bara ta det lugnt fram till på fredag (å vad jag vill åka till S i sthlm över nyår).

Visst är det skönt att sova länge på morgonen, men nu känns det som om Mamman behöver få lite ordning på saker och ting. Från och med i morgon så måste alla ut och få en gnutta solljus på sej och lite frisk luft i sina lungor och intaget av lagad mat bör åter bli större än intaget av sötsaker!

1 kommentar:

BP sa...

Om du kommer till nollåtta - tänk om du lyckades, för det önskar jag dig av allt mitt hjärta så hör av dig via en kommentar. Dig skulle jag gärna vilja träffa.

PS. Under tiden är jag verkligen glad att du kunde "lata dig" lite. Det var du verkligen värd.