måndag 27 december 2010

Julklappshumor ;)

Kom just på att jag skulle visa upp mina klappar jag fick på julafton utöver klappen jag fick av sexåringen i förväg och slanten från mor och far...

Detta var vad jag fick av mina två yngsta systrar och deras "gubbar"... =)

En Datasmurf... Ansågs tydligen passande till mej, kanske har de rätt? Jag absolut ÄLSKAR den i vilket fall som helst!


Världens sötaste och mest godisdoftande handkräm jag någonsin sett/luktat på. En perfekt klapp även det... (Förutom det faktum att min treåring försökte äta innehållet och min ettåring vill slicka på mina händer efter att jag smörjt mej...)


Ett ljus som även det doftar helt outstanding gott...

Lite lektyr till "dassdumpningen" är aldrig fel, även om vissa personer som tillfälligt uppehåller sej i lägenheten tittar lite underligt mot toalettdörren då skrattsalvorna skjuter ikapp med skiten!

Hmmm... Har för mej att det någonstans nämndes en orsak till att jag inte är gift i samband med öppningen av denna kylskåpsmagnet. Tyvärr kommer jag inte ihåg syrrans rim... Ehrmm...

Pappan, som även han firade julen med oss, fick två glasunderlägg... Jag förstår inte riktigt vad syster menade med detta???


För om jag bara matats med en massa choklad så hade ju inte femåringen funnits och kunnat ge mej de mest underbara julgåvorna av alla, saker tillverkade omsorgsfullt, med kärlek av små barnahänder...

1 kommentar:

BP sa...

Boohoooo- har en sådan kväll ikväll (olika anledningar). Lyssnar på kombon David Bowie och Bing Crosby t ex och Marianne Faithfull, så du förstår nog;-)).. och kommenterar samtidigt. Yessss.
Om jag får välja bland dina suveräna julklappar så tar jag kultiga smurfen - med datorn alltså. Resten var toppen också. Natti, natti nu. Hoppas vi ses i nollåtta någon gång:-)