onsdag 15 december 2010

Ettåring med inbyggd USB-port

Mamman både vaknade i tid och behövde inte krypa ur sängen denna morgon (hon lyckades istället hasa sej ut i köket ;) ). Dessutom hade hennes viskningar övergått till ett kraxande och hon klarade av att kommunicera. Tur eftersom hon bokat tvättstugan idag... Trodde hon, var hon övertygad om... Men... nej, icke sa nicke. Jaja, skönt att slippa tvätta! ;)

Efter en mycket lugn förmiddag där de två mest ansträngande sysslorna var att betala tre räkningar (varför sätter de ett datum mitt i månaden på fakturorna för?) och sova middag med Lilleman i två timmar kom en lycklig Puddeludding inskuttandes med världens finaste "krya-på-dej-hjärta" till sin Mamma. Underbara unge!!!

Efter två blev det dock mer liv i luckan. Alla kidsen på hemmaplan plus Minibatman. Av någon konstig anledning så händer något med små pojkar då de fyller fem år - De MÅSTE alltid vara först! Har man två femåringar i huset så blir ekvationen omöjlig vilket leder till att de två får allt sist istället. För om man är fem år så är det nämligen väldigt svårt att bara sitta still och vara tyst när man inte får sin vilja igenom, det i sej leder automatiskt till i att man får vänta till sist. =)

På tal om små pojkar, Mamman har en gosse som ingen annan har!

Som ni vet så lever vi ju i datatiden numera, det mesta datoriseras och stora delar av det sociala livet levs via nätet. Men det är bara Mamman som har en ettåring med inbyggd USB-port! ;)

Tyvärr så satte tillverkaren porten på samma ställe som matintaget vilket lätt resulterar i kortslutning på grund av salivutsöndringen som startar varje gång något stoppas in där. (Ja se karlar... ;) )

1 kommentar:

BP sa...

Nu har jag då sträckläst igen å vill börja med att tacka dig för länken. Det är nog bara du (nja inte riktigt men nästan) som förstår min sjuka humor. Kul att du tyckte om kommentaren - som dessutom hade viss verklighetsförankring).

Miro med stickan i munnen fick t o m maken att brista ut i ett asg. Å det är han som kom med lösningen: linda in minnesstickan i en duk, lägg den i mikron på lägsta temperatur i x antal minuter tills den funkar igen. Han vet, då hans rakapparat hamnade i ett fullt badkar och då gjorde han samma sak. Lycka till!

Att din förkylning är på bättringsvägen är ju kanoooon (på mitt jobb var det en tjej som inte fick prata i tre veckor - det blev väldigt tyst) men att din kropp säger ifrån är mera oroande. Har du reumatism eller psoriasis som sätter säg på lederna? Tror du skrev någon gång vad du lider av men med mitt (selektiva) minne så har jag glömt det. Om du har det sistnämnda finns det hjälp att få i huvudstaden (har en kollega som hade den sjukdomen). Hon är helt frisk nu.
Om du inte vill kommentera - mejla - om du känner för det alltså;-)