söndag 6 juni 2010

Mount Atticrest är besegrat!

Äntligen kan man ta sej in på vinden igen. Att lyckas med att besegra Mount Atticrest är ett kapitel för sej som kräver en enormt stor organisation, planering och en bra arbetsledare (d.v.s. Mamman ;) ).

Har ni någonsin försökt sortera kläder över hela vardagsrummet med en tiomånaders som kryper runt och drar i allt och smakar på hälften av sakerna? Om inte så låt bli! =) och en annan sak, bry er inte om att använda köksporslin till maten... Efter två dagar på vinden finns det ändå inget som är rent, man har inte tid att städa undan och diska nämligen!



Efter att ha anställt småbarnens farmor som nöjesmoment till ungarna, Pappan till bärhjälp och bästa C som lite allt i allo (eftersom hon ändå kom flera timmar tidigare än jag trott) lyckades Mamman med det näst intill omöjliga!


Eftersom Pappan länge pratat om att han vill börja träna igen så passade Mamman på att hjälpa honom på traven.

Plötsligt kom hon på att hon behövde ha en låda som hamnat underst i hörnet längst in så Pappan fick flytta undan ett x antal tunga lådor (böcker och diverse skolmaterial väger inte luft precis). När han lyft färdigt så visade det sej att Mamman varit förutseende nog att ställa lådan högst upp i en hög på andra sidan tidigare under dagen så att den skulle vara lättåtkomlig. Visst är hon snäll som hjälper Pappan komma igång med styrketräningen? ;)

Inga kommentarer: