tisdag 15 juni 2010

Återhämtning

Idag har Mamman inte gjort ett skit! Visst låter det skönt?

Mamman slapp bära ner all tvätt till tvättstugan sju i morse, hon slapp duka fram, duka bort, diska och laga mat. Hon slapp handla och vattna blommor. Hon sket i att dammsuga och plocka upp på golven... (Tyvärr slapp hon inte tvätten ;) )

Istället så har Mamman idag vilat två timmar på förmiddagen, satt sej vid dukat bord två gånger och blivit serverad pannkakor till lunch och pannbiff med hemgjort mos till middag. Hon har legat på mage ute på gräsmattan och läst hundra sidor i en bok medan Liten sovit i vagnen bredvid. Hon har varit på husvisning och hon har trots megaförkylningen Allan (Vad då? Döper inte ni era sjukdomar? konstigt!) fått lite mer energi inför morgondagen.

Allt detta bara för att Pappan bestämde sej för att Mamman kunde behöva lite hjälp! Mamman tackar massor för det! (Hoppas nu att Pappan orkar hålla sej vaken på jobbet inatt) ;)

1 kommentar:

BP sa...

Ja det måste ju ka känts som värsta lyxen för dig. Det är du 200% värd. Å att ligga på gräsmattan- hur varmt var det hos dig då? Inte 15 grader som här väl...