söndag 20 juni 2010

Barnarbete i hålan

En vecka avklarad av sommarlovet och kaosfamiljen har hamnat i en närapå stillastående lunk.

Varje dag liknar den andra...

Mamman kliver upp med bebis på morgonen, kikar på termometern (som visade SJU grader denna morgon) och hoppas på badväder. Strax därpå vaknar alla barnen en efter en och vid åtta skriker magarna efter frukost. Sen går förmiddagen sin gilla gång, pyjamasparty fram till lunch!

Men helt förslappad får man inte bli, Mamman måste hitta på något varje dag. På dagens schema stod "Biltvätt".

Något ska man ju ha barnen till också. ;)


Och det är inte alls svårt att få dem tvätta bilen bara man plockar fram rätt saker! Att få använda högtrycken rockar ju liksom. =)


Lillpilt var arbetsledare, en hårt övervakande sådan.

När lödderhinken kom fram så hade barnen så kul så att söta granntjejen kom och frågade om hon fick hjälpa till också! Klart hon fick det!

Efter att man tvättat bil så behöver man torka och eftersom Mamman är en snäll mamma så slipper ungarna hänga på klädstrecket, de får nöja sej med att hoppa studsmatta och springa runt på gräsmattan. (Badlakan? Nej, varför då? Det är ju sommar... ehrm...).

Duktiga barn förtjänar belöning så Shannara's testpanel provade idag nya "Polly".

Alla var helt överens om att betyget blev klart godkänt, även om Mamman gärna slipper de mörka bitarna!

Och ikväll tänker jag banne mej inte önska någon en god natt för jag behöver faktiskt sova!!! (Vilket aldrig inträffar de gånger jag gör det!)

1 kommentar:

BP sa...

Du kan skicka ungarna till Täby. Här väntar både bil och fönster - tvärr har vi ingen högtryckstvätt att erbjuda, men McDonalds finns;-)