lördag 19 juni 2010

Konsten att fylla ett blogginlägg

Konsten att fylla ett blogginlägg en totalt händelselös dag är denna kvällens uppgift. =)

En uppgift som Mamman tar sej an till tonerna av dottern som lyckligt spelar in sej själv då hon sjunger på sin nylagade dator. En dator som hela dagen pysslats om, fått nytt elagg och rensats hårt inför nästa steg som blir lite nya mojänger såsom grafikkort, hårddiskar, minnen och en hel del annat. =)

Att försöka greja en dator på vardagsrummet med en elva månader gammal huligan och tre pillriga små storasyskon är ett kapitel för sej.







Efter att ha tillbringat nio timmar i dataspelnördarnas paradis så fick Snufflan NOG och befriade Mamman från resten av den spelande familjen. Mamman hann knappt utanför dörren förrän Snufflan förklarade att hon minsann ville baka paj med "bararber och hallon". Mamman lydde order och följde snällt med till rabarberna som växer på granngården...




Efter en lugn dag i hemmet som resulterat i att barnen har fyrkantiga ögon så känns det som om sjukdomstiden har vänt riktning. Hur man vet det? Jo, Mamman fick gå tio ronder blöjwrestling tidigare idag för att byta på sonen. Om en vecka kanske alla är friska?

Och nu har Mamman gjort kvällens uppgift ypperligt bra, eller hur? ;)

Avslutningen på kvällens inlägg blir detsamma som Snottis God Natt!


Mamman fick en fin bild på en "Pussinator" (jaaa, ungarna tittar nog för mycket på "Phineaus and Ferb" ibland, men jag lovar, jag har aldrig skrattat så mycket åt ett barnprogram tidigare) i kvällsgåva!

Sov Gott världen, det ska jag (hoppas jag)!

1 kommentar:

FLOOSAN sa...

vilket busfrö, otroligt charmig