fredag 11 juni 2010

Den blomstertid nu kommer

"Vi har pluggat färdigt och skolan den är slut, sommarlovet börjar om bara nån minut..."

Nu är sommarlovet officiellt och naturligtvis försov vi oss i morse!

Vi vore inte kaosfamiljen om det INTE hände en massa saker hela tiden ju. ;)

Som sagt, morgonen började med att vi vaknade knappt 40 minuter innan vi skulle sitta i bilen på väg till kyrkan för skolavslutning. Tack och lov att det fanns chokladpålägg hemma (ehrm) så att frukosten gick på fem röda! Tack och lov att RQ plockat fram kläder åt alla småbarn kvällen innan!

Vi rusade ut ur huset två minuter efter att vi borde ha kommit ut med skötväska, handväskor och vällingflaskor under armarna. Samarbetet var totalt och aldrig tidigare har bältena suttit på alla så fort.

I kyrkan var barnen tysta, men efter lite mer än en timme såg de ut såhär...




RQ:s solouptträdande gick perfekt, hon sjöng "Greatest Love of All". Efteråt tog det lååång tid för mej att ta mej ut ur kyrkan med fyra små busungar eftersom jättemånga stoppade mej bara för att berätta att hon har en underbar röst och att hon var så duktig. Inget nytt för Mamman, men klart att det är kul! (Undrar hur duktig hon kommer bli efter sånglektionerna som hon ska börja ta i höst?)


Efteråt följde de stora barnens pappa och farföräldrar med hit på lite fika. Min mamma kom upp med tårta och de stora barnens pappa köpte med jordgubbar, precis enligt min och barnens tradition! =)

Hemmet var helt upp och ner efter morgonens kaos och min mor ställde sej i disken till att börja med, pappan (till de stora) gjorde kaffe och sen blev det jättebra. *ler*

Kaoset kvarstår, men nu skiter vi i det och åker någonstans istället! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Visst är det nå't speciellt med skolavslutningar. Du kan vara stolt över din dotter - den kommande Idol-stjärnan.

PS. Dags att skaffa diskmaskin kanske med så många personer i hushållet;-) DS