tisdag 8 juni 2010

Det var den natten det

Mamman hann inte ens lägga huvudet på kudden innan lillen vaknade. Underbart tänkte Mamman med ett brett leende, äntligen får jag tömma mjölkdunkarna!

Så Mamman lyfte upp bebis ur hans säng. Bebis kokade, han var så febrig så att till och med benen var röda! Han var alldeles slapp, låg lugnt bredvid Mamman i sängen och tittade med stora ögon medan han fyllde upp sin lilla mage med mumsigt, sött mjölkblask (blä).

Efter påfyllning lyckades febernedsättande och ny blöja komma på plats och nattkläderna avlägsnas.

Därefter låg han i halvdunklet och tittade på Mamman, sa "Mamma?" och klappade lojt med handen på hennes arm. Vände bort huvudet och stirrade i väggen ett par minuter för att sedan göra samma procedur om och om igen i en timme. Stackaren, saknat Mamman så... =(

Knappt hann liten somna innan Snufflis och Snotti kom upp med feber och värk i kroppen. Mera medicin blev det och sen lyckades Mamman få dem att somna bredvid henne i sängen.

Resultatet... Mammans säng är full av febriga ungar som hostar, snyftar och gnäller. Mamman sitter här och har insett att hon nog får klara sej på de fyra timmar hon lyckades sova natten innan i ett dygn till... Kanske?

1 kommentar:

BP sa...

Hoppas bara att ungarna inte smittar ner dig. Fyra timmars sömn - lyx med tanke på omständigheterna. Mina tankar är hos dig ;-)