tisdag 5 april 2011

Prat, skratt och "skvaller"

Mamman har tillbringat dagen i underbart sällskap av jordens skönaste treåring som var lite ur form denna morgon och därför fick stanna hemma.

Efter att ha lämnat syskonen och handlat i regnet så mysades det i soffan med sagor och långa diskussioner. Det är underbart att höra vilka olika funderingar alla barnen har. (Jag är ju så priviligierad så att jag har barn i många olika åldrar, det blir liksom aldrig tjatigt!)

Efter att ha hämtat hem barnaskaran och smaskat grillad kyckling till middag så försvann tiden. Plötsligt ville Snufflan sova och mindre än en timme senare så låg fyra små barn som änglar i sina sängar.

Nu är det dags för Mamman och de stora kidsen att ha lite kvalitetstid. Disken är diskad, läxorna lästa och lägenheten ihopplockad så nu är det prat, skratt och "skvaller" som gäller.

1 kommentar:

BP sa...

Härligt Shannara. Helt underbart!!! Å sååååå mycket du orkar nu. Är så glad för dig:-))))

PS. Ninas Bilduppdrag ligger på is läste jag. Hon ska separeras och gör ett uppehåll i sitt bloggande. Undrar om du orkar ta chansen att bli enda och "ledande" fotoblogg på lördagar. Go for it om du känner för det. Du skulle nämligen förtjäna det:-) DS