lördag 23 april 2011

Mystiskt försvunna

När Mamman vaknar halvsju på morgonen och det är alldeles knäpptyst i huset så tänker hon "Jippie, alla sover - SOVMORGON!" och vänder sej om i sängen, slänger ett öga på Lilleman... Eller i alla fall i sängen där Lilleman borde befinna sej... Ungen är väck!

Mamman tassar upp, in i småbarnens rum bara för att finna alla sängar tomma där med. Mamman hastar vidare till den stora sonens rum, tomt där precis som hos tonåringen.

Mamman konstaterar att ingen kan ha kidnappat alla barn utan att hon vaknat vilket innebär att det måste vara något fuffens i görningen... Hmmm... Ganska troligt då alla stövlar och jackor var bort i hallen med...

Efter att ha stoppat benet i strumpan och fått på lite kläder på kroppen smög Mamman ut på balkongen för att kontrollera om hon kunde se eller höra barnen därifrån... Å se det kunde hon, nere på gården satt alla sex barn, nöjt mumsande på påskfrukost!


Älskade ungar, tyckte att Mamman behövde lite lugn och ro... De kunde inte ha kommit på ett bättre sätt att önska Mamman en Glad Påsk!

Glad Påsk
önskar jag alla mina läsare också! Hoppas ni får en trevlig helg fylld av godsaker. ;)

2 kommentarer:

♥TrollMorsan♥ Mamma till 11 Troll♥ sa...

Glad Påsk till er!

Önskar en 8-barns mamma

Olga T sa...

Glad Påsk du också! Vilka góa ungar du har!