lördag 23 april 2011

Go å Gla Påsk Alla!!!

Mammans barn brås på Mamman... De blev som de blev när de inte blev som de skulle! ;) Helt perfekta alltså! Haha...

På påsk brukar man klä ut sej till häxor och häxgubbar, men i det Shannarianska hemmet är det häxmästare à la Scooby Doo som gäller (onda sådana dessutom).

Eller, ja, nästan i alla fall... Snufflan kör en mellanvariant på det hela. Söta är Mammans små monster i vilket fall och såhär fina var de då alla vandrade bort till bygdegården (hålans eget lilla Blåkulla) för att träffa en massa andra häxfamiljer!

Det bjöds på både korv, bröd och festis. De flesta unga häxorna hade påskbrev fyllda med godis med som de bytte med varandra. Mamman har tyvärr varken haft tid eller ork att engagera sej i detta i år, vilket de flesta inte tyckte var konstigt alls. Alla fyra små trollungar bjöds således på "gottebrev" de med! =)





Hela dagen har tillbringats ute på gården, förutom ett pitstopp för att stoppa lite fisk och mos i magen (härlig påskmiddag...eller?), där alla njutit av solen, värmen och en hel massa påskgodis (utom Mamman som inte fick något påskägg av haren i år).

Snart ska Mamman stoppa de små i säng och jaga in de två största och deras kompisar som ska sova här i natt. High Life! =)

Hoppas ni alla hittar hem från Blåkulla under natten! ;)

2 kommentarer:

BP sa...

Vilka bilder Shannara! Lillen med fruktdrycken är en höjdare. Å killarnas hattar älskar jag bara. Så coola och trendiga.

I ditt hem verkar ordspråket "Finns det hjärterum så finns det stjärterum" få en helt annan dimension - tänkte på övernattningskompisarna.

High Life - indeed! Kram tjejen!!!

♥TrollMorsan♥ Mamma till 11 Troll♥ sa...

Fina bilder!!

Kram en 8-barns mamma