lördag 30 april 2011

Dragqueen, homosexuell och tonårsgraviditeter

Vid frukostbordet i morse förklarade plötsligt femåringen att han ska bli dragqueen när han blir stor. Okej, tänkte Mamman, är det det han vill bli så blir han väl det då.

Detta uttalande från Snotti ledde till att en av hans äldre bröder frågade vad som skulle hända ifall någon kom hem och berättade att han blivit bög som vuxen. Ja, vad skulle hända? Ingenting... Om en unge blir homosexuell så ändrar väl inte det Mammans känslor heller?

Samma sak om någon av ungarna skulle komma hem och vara på smällen, eller gjort någon på smällen, som tonåring. Som förälder kan man inte göra annat än att stötta och hjälpa sina barn och även om en tonårsgraviditet skulle vara mindre lyckosam så älskar Mamman vare sej sina barn eller deras avkomma mindre.

Meningslöst babblande från Mamman i väntan på att Lillen vaknar och lunchen ska på bordet. =)

1 kommentar:

BP sa...

Man ska alltid varit förberedd på alla scenarion som kan inträffa. Men då jag är en mycket pragmatisk och praktisk person skulle jag nog utrusta den kvinnliga tonåringen med p-piller och den manliga diton med kondomer. Bara för att vara på den säkra sidan alltså;-)