onsdag 27 april 2011

"Hur får Nathalee på sej dom här?"

Så var det slut på den härliga värmen och solen för den här gången. Jodå, Mamman vet att det bara är april och Mamman vet att det behövs regn, MEN Mamman vill ha sol och värme ändå för hon mår så mycket bättre då. =)

Efter att småbarnens farmor kommit och ytterligare en del till bilen (som för närvarande kräver mycket stort tålamod) införskaffats samt lunchen hittat ner i allas magar så blev det ändå dags att gå ut.

Om sanningen ska fram så verkar barnen helt oberörda av det faktum att termometern knappt visar tio grader och regnet faller från himlen. Lilleman tyckte helt klart att det räckte med blöja och gummistövlar för att gå ut. Det tyckte inte Mamman! Mamman klädde på, Lillen klädde av... Om och om igen... Mamman gav upp, Lillen gick och lade sej!

Därefter fick Mamman agera dörrvakt då alla ungar försökte smita ut barfota i "foppatofflor" och utan jackor. Hur tänker de? *brrr*



"Okej, du fixar bilen så fixar jag mitt åk!"


När så regnet började falla igen så letade sej alla inomhus för att fika på glass, jordgubbar, maränger, banan och andra tillbehör (går)dagen till ära för att fira farmoren som fyllde år i går.

Senare nu ikväll då Mamman och de stora barnen sorterade smutstvätten så drar tolvåringen fram treåringens jeanstights, tittar på dem, kliar sej i huvudet och frågar:

"Hur får Nathalee på sej dom här?"

Mamman vek sej dubbel av skratt på grund av synen hon fick i skallen, tonåringen nedknölad i ett par jeanstights i storlek 110! =)

2 kommentarer:

♥TrollMorsan♥ Mamma till 11 Troll♥ sa...

Så fina bilder du har! (som alltid!)

Kram en 8-barns mamma

BP sa...

Sträckläst - du måste vara helt frisk nu verkar det som:-))))
Piercingen = helt coolt.
Bilderna: strålande
Vädret: strålande - ja i huvudstaden alltså men kyligt.

Kram Shannara