söndag 10 april 2011

Nystajlad morsa!

Trots att Mamman sovit så lite inatt så har hon känt sej ovanligt pigg denna hektiska söndag (månne det har att göra med min åldersreducering? ;) ).

Dagen har gått i ett. Strax efter tolv dumpade Mamman fyra små troll hos underbara K som lovat att se efter dem, trots att det är hennes barnfria helg, medan hon åkte lånad bil (tack mamma) för att plocka upp de stora trollungarna hos deras far samt göra lite nödvändiga klädköp till alla ungar.

På mindre än två timmar hade Mamman och de stora ungarna (samt två vänner till dem) hasat sej runt i fyra klädaffärer en skoaffär och Maxi för att få ihop de kläder och skor som saknades hemma.

Tänk, till och med Mamman hade med ett par jeans, ett par nya jeanstights, ett par träningsbyxor, ett linne och en skjorta hem (allt i en till två storlekar mindre än då året började).

Strax före fyra lämnade Mamman av de stora barnen och alla kassar hemma, for för att plocka upp de små, handlade och lämnade ifrån mej bilen i tid!

Efter en snabb middag tillbringade vi sedan dagen ute i det underbara vädret, trots dis på himlen visade termometern på tjugo grader. Underbart!

Tack igen K för att du passade mina barn och tack igen mamma för att jag fick låna din bil! <3

1 kommentar:

BP sa...

Grattis till kläderna i två storlekar mindre. Jättebra!!!