lördag 16 juni 2012

Vilken underbar start!

Sommarlovet började bra! Sovmorgon till halvnio!!! Sen mysfrukost, framför tv:n!! Besök av småttingarnas farmor hela dagen! (Alla utropstecken är bara till för att irritera min kära tonårsdotter... ;) Även alla smileysar... hehe)

Småbarnen har målat, läst, bakat kokoskakor och varit ute med sin älskade farmor medan Mamman har njutit av att plocka undan, handla och diska i lugn och ro. Tänk, hon fick till och med skita utan att någon ryckte i dörren efter fem sekunder! ;)


Mamman hann faktiskt vara med ute och njuta av lite frisk luft hon med mellan åskskurarna.

Godis ÄR gott! =D

Lördagsgodis intogs på utsidan, mellan två åskskurar och med intressant utsikt på en blåmes som matade sina skrikande ungar. =)
    

Visserligen krånglade Bröderna Bus en aning vid läggningsdags...

"Men maaammaaa, det är ju lov nu. Då behöver man inte sooova juuue!"
"Jo, älskade!"
"Vaaarfööör???"
"För att mamma ska jobba denna sommaren, så vi måste hålla tiderna någorlunda ändå. I alla fall till mammas semester börjar." (VARFÖR pratar mammor om sej själv i tredje person? Jag har undrat och funderat i femton år, men hittar inget svar... hmmm)
"Jaahaaa... Okej!"

...men i stort sett så har det varit en bra dag och Mamman borde ha varit i säng nu. =D

1 kommentar:

BP sa...

Hel okej början av lovet om du frågar mig, speciellt med tanke på sex rastlösa ungar;-)
Ja varför pratar mammor (sällan pappor) alltid i tredje person. Det har jag också frågat mig i hela mitt liv.

PS. Stryk Ryssland i tipset, dom rök igår, och jag förstår inte varför... å då har jag ändå räknat 100 gånger. Men himla kul för Grekland, som verkligen behöver lite uppmuntran i krisen. DS