tisdag 26 juni 2012

Poliser i Hålan, idag igen!

När Mamman lämnade sina små gryn på förskolan idag så möttes hon återigen av poliser i Hålan.


Nej, nu går skam på torra land, tänkte Mamman och funderade på vad som varit i görningen under natten. Innan dagen nått sitt slut så hade Mamman, via ryktesvägar, fått veta att macken återigen hade haft inbrott under natten och blivit av med en del tobak. Dessutom hade tjuvarna även varit hos bussfirman, som har sitt säte här i Hålan, och slangat en massa diesel. Då jag såg polisen under morgonen så höll de precis på att tala med några vittnen som sett en bil under natten.

Idag har Mamman jobbat ihop med sin kära mor och det funkade bra det med... ;)


En rejäl åskskur drog förbi under tiden Mamman jobbade, det brakade såpass rejält så att Mamman hörde det inne på jobbet (och för att höra något utifrån därinne krävs ganska mycket). Mamman ringde snabbt hem...

"Hej, det är mamma"
"Heeej"
"Det åskar väldigt mycket ute..."
"Jaha, gör det?"
"Eh, jaaa... Var snäll och stäng av mina datorer och dra ur strömmen till dem och till modemet."
"Måste vi det?"
"JA!"

Snacka om att vara inne i datorerna när när de inte ens märkte av de rejäla smällarna! =D

Efter jobbet så skyndade Mamman hem för att hinna fira sonen lite innan det var dags för småttingarna att komma i säng. Mormor hade skickat med goda, hembakade bullar och ett kort med pengar i till sonen från henne och morfar. Av Mamman och sina syskon fick den nyblivna tonåringen också pengar. Det är väldigt praktiskt och enkelt när sonen bara önskar sej pengar. Han håller nämligen på att spara så att han ska kunna bygga en ny och bättre dator! Duktig kille!!!


Även ikväll var det svårt att få barnen att sova före tio, hur ska detta gå på torsdag och fredag då Mamman jobbar tidigt och barnen ska lämnas på "dagis" och fritids före frukost. Det kommer bli omöjligt att få upp dem till sju nu när de sover gott till nio på morgonen. Nåväl, imorgon är vi i alla fall lediga allihop och med lite tur får Mamman tillbaka bilen som Stoffe lagat.

1 kommentar:

BP sa...

Grattis J!!! Kul att han sparar ihop till en egen dator, han är duktig killen!