onsdag 20 juni 2012

Vi börjar nå vårt mål, att besegra berget! ;)

Nu har Mamman och Tonåringen tagit en paus. Mamman hade tänkt ta natten, men det tänkte inte Tonåringen så det är bara att köra på medan hjälp finns. Mount Atticrest håller på att förlora sitt grepp, snart är det besegrat! ;)


Mamman började dagen med en snabb promenad efter att ha lämnat barnen, därefter satte hon och de två tonåringarna igång med att kånka ner alla påsar och annat löst bråte från vinden.


  
Det blev ett intensivt pass på två timmar innan Mamman drog till jobbet.

Väl hemma igen så var alla ungar taggade för ett pass på vinden, inte riktigt Mammans plan, men ibland får man smida medan järnet är varmt så att säga. =D (Måste säga att jag är glad för att Stora Brorsan kånkade och bar trots gnäll om att det var tråååkigt.)En ganska skön sommarkväll hade dagen att bjuda på och ungarna sprang in och ut tills klockan passerat nio (då Mamman med nöd och näppe lyckades locka in dem). Därefter käkade de kvällsfika OCH alla snacks vi skulle ha på fredag. Hmmm... Nåväl, inget gnäll och bråk i alla fall!Tio minuter efter tio började Lilleman slumra till i soffan. Mamman bytte snabbt blöja medan Stora Brorsan fixade välling. Tjugo minuter senare frågade Lillan om hon möjligtvis kunde få gå och sova, sötnöten min. =) Ytterligare en knapp halvtimme senare låg även mellanpojkarna och steg två på vinden (sortera all ytterkläder) hade avklarats.


Som sagt var, Mamman tänkte ta natten nu. Stora Brorsan har precis krupit i säng och Tonåringen leker med katten som blivit mer än lovligt galen. Tonåringen vill ta reda på kläderna också, så vi kör väl en timme till eller så. ;)
Inga kommentarer: