söndag 3 juni 2012

Dagen efter ;)

Dagen idag har varit rätt lugn. Mamman har varit lagom trött (men inte minsta tillstymmelse till baksmälla tack och lov), barnen tog sovmorgon fram till åtta och Pappan såg till att Sexåringen tog sej hem innan han själv for till jobbet. Som det verkar nu så blir det inte många dagar de närmaste tolv veckorna som han kommer synas till här i Hålan, helt uppbokad på flera olika arbeten.

Tonåringen kom hem tidigt, hennes far lekte privatchaufför. ;)

Lite utevistelse och en snabb tur till affären hann Mamman och busungarna med innan regnet kom, Tonåringen har mest vistats på sitt rum och Stora Brorsan har varit på friarstråt! ;) Han har cyklat upp emot två mil och till och med varit ute och ridit med ett par flickor... De växer fort de små liven, men det är ju alldeles underbart att han är ute och rör på sej (det börjar synas på hans kropp nu också).

Märks väl att grabben blivit tonåring (om ett par veckor i alla fall), puberteten håller på för fullt och allt Mamman säger och gör är pinsamt nåt så in i norden! ;) Älskade unge!!!

Den regniga eftermiddagen tillbringades med att försöka hitta hemmet under drivor av popcorn, chips, disk och leksaker - Mammans straff för att hon lämnade hemmet några timmar! Hahaha... ;) (Tack för att du tog disken söta Tonåringen och Tack för att du städade undan i hallen Stora Brorsan!)


Efter fyra bubblande badbataljer var det dags att ta kvällen, lättare sagt än gjort. Ikväll höll Mamman på att bli gråhårig innan alla barnen slutat fnittra, skratta och springa upp och ner ur sängarna. Nu ska Mamman också ta natten! Sov Gott!

1 kommentar:

BP sa...

Kul att du inte behövde "nyktra till". Alltid ett plus:-)
Vad gäller tonåringarna så är det ju bara att skaffa både p-piller och kondomer, inte att förglömma eventuell rakapparat... å lite till;-)