fredag 29 juni 2012

Äntligen fredag...

Fredagen försvann i ett nafs, det började med en krossad skål och försvann sedan vidare genom arbete, besök och mys.

Väckningen av kidsen gick lättare idag, tyvärr hann Åttaåringen bli hungrig innan vi gick så han smög iväg för att, likt en apa, klättra upp i de höga skåpen och fiska fram en skål till flingor. Rätt som han stod där på bänken flög tallriken ur hans händer och Mamman fick tillbringa dyrbara minuter med att städa upp porslinssplitter.

Nåväl, han blev i alla fall nöjd när han kom till fritids och det fanns både varm choklad och nykokta ägg framdukat tillsammans med flingor, fil och mackor. =)

Arbetsdagen försvann i ett nafs och lagom till att Mamman började sin vandring för att plocka upp de fyra små barnen så öppnade sej skyarna, regnet slog ner likt en hök och dolde allt i ett blött dis.

När så alla äntligen befann sej hemma (blötare än efter ett klädsim) så hjälptes de åt att fixa tortillas och nachos - Perfekt fredagsmiddag och av någon konstig anledning så slinker det ner massa grönsaker i barnens magar till den rätten. ;)

Efter maten dök båda papporna upp för att träffa sina ungar och fira Stora Brorsan, som fick mer pengar och en "Slushie maker" från sina fastrar. Snabbt som attan packades den upp, rengjordes och testades... Med ett dystert resultat! Oavsett hur mycket is och salt som matades ner så frös aldrig juicen utan blev bara kylskåpskall... Jaja, det var ju en kul tanke i alla fall!


Sist men inte minst blev det fredaxmys framför tv:n innan de stora barnens pappa for hem. De små barnens pappa ska faktiskt sova över inatt och ta hand om sina barn i morgon så att Mamman får vila upp sej lite!

Inga kommentarer: